Venla online

Mitä uutisia Saarijärvi?

Nainen haluaa miehen olevan ainakin omasta mielestään seksikäs, hellä ja "raju" (seksissä, silloin tällöin), uskollinen, monitaitoinen, "hereillä oleva" (niitä "unissakävelijöitäkin.

Mistä tiedät naisen haluavan seksiä? – 5 varmaa merkkiä -

9. · Mitä nainen haluaa Jokseenkin sovinistisen mainosmiehen Nickin elämä menee sekaisin, kun hän saa yllättäen kyvyn kuulla naisten ajatukset. Päivän leffasuositukset Sub klo Subleffa: Full Metal Jacket IMDb 8,3 Hero klo Philomena IMDb 7,6 Liv klo Blue Jasmine IMDb 7,3 AVA klo Agatha Christie.

Tämä juttu on Länsi-Suomen tilaajille

2 days ago · Tsekkiä vastaan olisimme ansainneet enemmän kuin mitä numerot olivat. Muuten niin kuin sanoin, todella tasaisia pelejä.

1. Mies haluaa kauniin ja nuoren naisen

Hyviä, kovia pelejä. Sveitsi-peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Tänään sitten pystyimme isänpäivän kunniaksi kairaamaan voiton. Kova turnaus, kiteytti Saarijärvi kauden ensimmäisen EHT-turnauksen.

Esperi Hoivakoti Paavo, Saarijärvi

6. · Nainen haluaa esitellä päivällisjuhlilla miehen, joka osaa keskustella muiden kanssa sujuvasti. Plussaa on myös se, että mies ei kiroile naisen äidin edessä.

Yltiösosiaalinen ei tietenkään tarvitse olla, mutta on mukavaa tietää, että mies ei mene täysin kipsiin, kun joutuu tuntemattomien ihmisten keskelle. Treffimaisteri ei missään nimessä harrasta tai puolustele väkivaltaa, mutta asian ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään miksi miehelle on biologisesti ottaen niin tärkeää löytää uskollinen.